Alt til førstehjælp og faldsikring – Sikkerhedsgiganten

Hos Sikkerhedsgiganten finder du et stort udvalg inden for faldsikring og førstehjælp. Klik dig frem til et af markedets største udvalg af sikkerhedsudstyr i Danmark – alt sammen på sikkerhedsgiganten.dk!

Sikkerhedsgiganten

Produkter inden for faldsikring – Stærke priser

Se udvalget af faldsikring, som er lovpligtigt, når man arbejder i højderne med risiko for at falde. Sikkerhedsgiganten forhandler bl.a. ankerslynger, faldblokke, faldsikringssæt og ankerliner. Køb også udstyr inden for redning og evakuering, eller klik dig frem til karabinhager, forankring og falddæmpere. Sikkerhedsgiganten har alt i faldsikring, så dine medarbejdere og du kan arbejde i højderne med en tryg følelse. Udvalget henvendes bl.a. til siloarbejde, mastearbejde samt foretagender i brønde. Yderligere står der nogle gode tips til faldsikring i kategorien på www.sikkerhedsgiganten.dk. Derudover sidder personalet også klar til at guide dig hen på de rette produkter til at sikre mod fald i virksomheden.

Førstehjælp til private og erhverv

Sikkerhedsgiganten har også en omfattende kategori med udstyr i førstehjælp. Køb fx pleje mod brandskader, brandslukningsenheder, forbindinger, plastre og dispensere hertil. På sikkerhedsgiganten.dk finder du også komplette førstehjælpsskabe med udstyr til mange medicinske behandlinger. Du finder også kemikalier som Diphoterine og Hexaflourine på hjemmesiden, ligesom du kan købe hjertestartere, redningsbårer og isposer online. Sikkerhedsgiganten har alt i førstehjælp til erhverv, men man kan som privat kunde også købe hos denne forhandler, og dette kan anbefales. Uanset om man er en konstruktionsvirksomhed eller hr. og fru Jensen, er førstehjælp noget, man bør tage stilling til. Klik ind på sikkerhedsgiganten.dk, og læs mere om de forskellige former for førstehjælpsartikler. Køb øjenskyl, førstehjælpskasser, antichoktæpper og meget mere til konkurrencedygtige priser og med mulighed for vejledning af personalet bag webshoppen.

Sikkerhedsgiganten forhandler fra et stort udvalg af førstehjælpsartikler og faldsikring til private og firmaer. Se også de andre kategorier med sikkerhedsudstyr på hjemmesiden, hvor du bl.a. kan købe øjenbeskyttelse, høreværn og sikkerhedsskilte til gode priser. Find de rette sikkerhedsartikler online via få klik.